Fly me to the moon

Et show med myk jazz og musikk fra musikaler - "evergreens" som du elsker å høre om og om igjen.
Saksofonisten Pia Tømmernes, jazzpianist og pianisten André Møllerhaug og Veslemøy har laget en gruppe som kan presentere myk jazz og avslappende musikk, underholdende musikaler og noen av våre egne sanger. Bruk oss som bakgrunnsmusikk eller som underholdningsinnslag. Velg fra et stort utvalg av repertoar fra jazz, blues, musikaler og våre egne nye sanger.

Bergen-showet

Reis 100 år tilbake i vår bys historie med sanger og anekdoter fra den tiden "bestemor" var ung.
Få besøk av en "kjuagutt" eller "buekorpsgutt", Anne-Madam eller en søt Bergensk "småtøs" og lær hvordan Bergen ble den byen den er i dag… Veslemøy og en mannlig samarbeidspartner tar på seg kostymer og forteller historier med Bergensvri. Dette er underholdning på høyt nivå …og kanskje litt lærerikt også!

Jakob Sande i ord og toner

Et underholdende og informativt show med sanger og dikt av Jakob Sande, fremført av Veslemøy sammen med Bjørn Berentsen og Thorbjørn Thorsen

Musikkforelesninger

Veslemøy har gitt musikkforelesninger ved flere anledninger. Med velskrevne manuskripter og god humor tok hun bl.a. utdelingen av "Ole Bull prisen" i januar 2007 med storm. Hun har også bidratt ved åpningen av vitensenteret "Vilvite" i Bergen og ved flere klasser på Senioruniversitetet i Bergen.
Noen av temaene hun har dekket er:
 • Bergens musikk og historie
 • Edvard Grieg
 • Ole Bull
 • Kvinnelige norske komponister
 • Musikkhistorie

Pianist

Veslemøy spiller piano, og kan synge og spille - eller bare "tafle" - rolig bakgrunnsmusikk.

Pakker

Her er noen ideer om hva jeg kan tilby. Kontakt meg hvis du har spørsmål om program eller priser.

et skreddersydd soloshow

Et morsomt eller seriøst show, der DU plukker ut sangene
 • Klassisk: Fra Mozart til Grieg
 • Musicaler: Fra "My Fair Lady" til "Phantom of the Opera"
 • Bergenseren: Sanger fra Bergen
 • Evergreens: Kjente og kjære sanger der du kan synge med
 • Jazz
 • Popular music
Velg dine egne favoritter. Hvis jeg ikke allerede kan sangen, lærer jeg meg den for deg.
Mitt soloshow kan gjøres med playback eller akkompagnert av en pianist, cellist, fiolinist eller saksofonist! Valget er ditt!

Med min samarbeidspartner, tenoren Robert Juvik

Et klassisk opera/operetteshow i en humoristisk innpakning med utdrag fra berømte musikaler, operaer og operetter.
Med kostymer og masker, vitser og musikk, vil du huske dette interaktive operashowet lenge! Se Robert barbere en av gjestene mens han synger "Barbereren fra Sevilla" eller Veslemøy danse med en annen gjest mens hun synger "I could have danced all night". En uforglemmelig opplevelse!

Edvard Griegs liv og musikk

Edvard Grieg er Bergen og Norsks mest berømte komponist.
Veslemøy tar på seg bunaden og synger sanger av Grieg, og forteller hans historie. En vidunderlig måte å bli kjent med norsk musikk, arv og kultur…

Paradis barnekor

I 2006 startet Veslemøy "Paradis barnekor". De er ca 25 barn i alderen 7 til 12 år, med nydelige og entusiastiske stemmer. De har raskt etablert seg som et av de mest etterspurte barnekorene i Bergen, og har deltatt på operaen La Boheme av Puccini, i en konsert med Bergen Filharmoniske Orkester, ved åpningen av vitensenteret "Vilvite" i Bergen, ved et minnearrangement for Frithjof Nansen, og på operettegallaen "Høstens Festforestilling i Logen teater.
Det finnes ingenting som er så vakkert og rørende som å høre barna synge … Koret har bygd opp et godt repertoar av norske sanger (fra Edvard Grieg til Vamp), musikaler, Bergenssanger (f.eks. "Inntil vegge") og barnesanger (f.eks. Disney). De vil heve enhver konsert eller event med sine englestemmer!


Informasjon & Booking

Hvis du vil vite mer eller ønsker å booke Veslemøy, ringer du 920 14 053 nå eller fyller ut vårt online bookingskjema.

© 2011 Veslemøy Fluge Berg